Ολες οι προσφορές της TENA

Εδώ μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με βάση το προϊόν που σας ενδιαφέρει και την περιοχή που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Αναζήτηση

Επειδή ο καθορισμός των τιμών και των προσφορών είναι στην απόλυτη δικαιοδοσία του κάθε Super Market, είναι πιθανό ορισμένα προϊόντα που παρουσιάζονται στο ΤΕΝΑ CARE CLUB / Προσφορές Super Market να εμφανίζονται στο σημείο πώλησης με τροποποιημένα κάποια στοιχεία τους (τιμή, προσφορά, έκπτωση κ.λ.π.). Η ΤΕΝΑ δε φέρει καμιά ευθύνη για τις αλλαγές αυτές.
Πριν προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά, παρακαλούμε να ελέγχετε την ορθότητα των στοιχείων, όπως αυτά αναφέρονται στο εκάστοτε κατάστημα.

Κλείσιμο
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Κερδίστε ένα από τα 4 Spa
και χαλαρώστε…
σαν να ήταν καλοκαίρι!


Η TENA και το TenaCareClub.gr δίνουν τη δυνατότητα σε εσάς και σε ένα αγαπημένο πρόσωπο της επιλογής σας, να ζήσετε μια απολαυστική εμπειρία Spa που θα σας χαλαρώσει με τον πιο ιδανικό τρόπο!
Απλά απαντήστε σε 3 μικρές ερωτήσεις και πάρτε μέρος στο μεγάλο μας διαγωνισμό!

Ζήστε μαγικές
νύχτες...

winners

Tριήμερο ταξίδι στη Σκύρο
για 2 άτομα


Το δώρο περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό και μεσημεριανό γεύμα για 2 άτομα στο ΣΚΥΡΟΣ ΝΕΦΕΛΗ Hotel!
Η Σκύρος είναι το νοτιότερο νησί των Βορείων Σποράδων. Διακρίνεται για τις πολλές φυσικές της ομορφιές, καθώς και τα παραδοσιακά της έθιμα. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τις μεσαιωνικές εκκλησίες του νησιού, όπως του Αγίου Γεωργίου του Σκυριανού. Στη Σκύρο θα έχετε επίσης την ευκαιρία να γνωρίσετε το μοναδικό στον κόσμο σκυριανό αλογάκι.


Η ΤΕΝΑ γιόρτασε μαζί σας
την Παγκόσμια Ημέρα
της Γυναίκας

8 Μαρτίου 2014, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, κατεβήκαμε στο κέντρο της Αθήνας για να βρεθούμε δίπλα σας, να σας ευχηθούμε χρόνια πολλά, να σας θυμίσουμε να γιορτάζετε κάθε μέρα! Φτάσαμε στο Σύνταγμα κι εκεί συναντηθήκαμε με όλες εσάς, μιλήσαμε μαζί σας και μοιράσαμε δείγματα της ανανεωμένης μας σειράς ΤΕΝΑ lady, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ανακαλύψετε τη θηλυκή πλευρά της προστασίας, που δημιουργήθηκε ειδικά για εσάς, τη σύγχρονη γυναίκα!

Με την TENA
τίποτα δεν σας κρατάει μέσα!

Γνωρίστε όλα τα προνόμια
του TENA Care Club